Kóstoló 2016. június 12-én, vasárnap a Répcelaki Fesztiválon
Egyesületek, szervezetek, baráti társaságok jelentkezését várjuk közös fõzésre. Bármilyen, szabadon választott étel készíthetõ.
A csapatok maguk gondoskodnak a fõzéshez szükséges anyagokról, amelyhez 20 ezer forint támogatást kapnak. Minimum 40 adag ételt készíteni, amelybõl 30 adagot (60 kóstoló adag) biztosítani kell a fesztivál vendégei számára.
Helyszín: A mûvelõdési ház mögötti terület
Nevezés: A részvételi szándék leadásakor meg kell nevezni az elkészítésre szánt ételt, amelynek ismeretében, a hatályos közétkeztetési rendelet alapján határozzák meg a szervezõk a kóstoló adag mennyiségét. A támogatásként adott 20 ezer forintot a Répcelaki Mûvelõdési Otthon és Könyvtár részére kiállított készpénzfizetési számla ellenében tudjuk a csapat rendelkezésére bocsájtani. A kóstolójegyeket a mûvelõdési ház értékesíti, 400,- Ft/ kóstolóadag áron. Az étel 12.30 órára készüljön el. A csapatok gondoskodnak: - a fõzéshez szükséges alapanyagokról és eszközökrõl (bogrács, üst, gázpalack, stb.) - az alapanyagok származását igazoló dokumentumokról (számla vagy számlamásolat)
A rendezõk gondoskodnak: - 2 db sörgarnitúra (2 asztal, 4 pad) - mûanyagtányér, evõeszköz, szalvéta - hulladékzsák - vízvételi lehetõség - adagoló kanál - szükség esetén sátor
A fõzésnél szükséges az alapvetõ higiéniai szabályok betartása! A kitöltött jelentkezési lapot személyesen vagy e-mailben kérjük visszajuttatni. Az e-mailben visszaküldött jelentkezési lap a helyszínen kerül aláírásra.