Répcelak Ízei

Kóstoló 2016. június 12-én, vasárnap
a Répcelaki Fesztiválon

Egyesületek, szervezetek, baráti társaságok
jelentkezését várjuk közös fõzésre.

Bármilyen, szabadon választott étel készíthetõ.




A csapatok maguk gondoskodnak a fõzéshez szükséges anyagokról, amelyhez
20 ezer forint támogatást kapnak. Minimum 40 adag ételt készíteni, amelybõl 30 adagot (60 kóstoló adag) biztosítani kell a fesztivál vendégei számára.

Helyszín: A mûvelõdési ház mögötti terület

Nevezés: A részvételi szándék leadásakor meg kell nevezni az elkészítésre szánt ételt, amelynek ismeretében, a hatályos közétkeztetési rendelet alapján határozzák meg a szervezõk a kóstoló adag mennyiségét. A támogatásként adott 20 ezer forintot a Répcelaki Mûvelõdési Otthon és Könyvtár részére kiállított készpénzfizetési számla ellenében tudjuk a csapat rendelkezésére bocsájtani. A kóstolójegyeket a mûvelõdési ház értékesíti, 400,- Ft/ kóstolóadag áron.
Az étel 12.30 órára készüljön el.  

A csapatok gondoskodnak:

-    a fõzéshez szükséges alapanyagokról és eszközökrõl (bogrács, üst, gázpalack, stb.)
-    az alapanyagok származását igazoló dokumentumokról (számla vagy számlamásolat)

A rendezõk gondoskodnak:
-    2 db sörgarnitúra (2 asztal, 4 pad)
-    mûanyagtányér, evõeszköz, szalvéta
-    hulladékzsák
-    vízvételi lehetõség
-    adagoló kanál
-    szükség esetén sátor

A fõzésnél szükséges az alapvetõ higiéniai szabályok betartása!
A kitöltött jelentkezési lapot személyesen vagy e-mailben kérjük visszajuttatni. Az e-mailben visszaküldött jelentkezési lap a helyszínen kerül aláírásra.

Jelentkezés:
2016. május 31-ig a mûvházban!

Jelentkezési lap

Információ: 95/370-211


Képgaléria

  • 25830
  • 25623
  • 25671
  • 25542
  • 25926
  • 25518
  • 25746
  • 25873
  • 25824
  • 25845
  • 25890
  • 25905
  • 25842
  • 25677
  • 25947